Wie is het team achter Vishandel van Nunen Over ons

Over ons

Over Vishandel van Nunen

Over ons

Het Team van Vishandel van Nunen

Het team bestaat uit Nick, Davey en Sarina. U bent al vanaf 1938 van harte welkom bij ons voor de vertrouwde kwaliteit vis en een uitgebreid assortiment. Vol enthousiasme zorgen we ervoor dat u elke dag weer kunt kiezen uit de lekkerste vis en schotels. En dat is te merken, want dankzij onze kwaliteit weten wij ons te onderscheiden en blijven onze klanten terug komen. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op en dit hopen we nog vele jaren vol te houden! Wil je meer weten over ons? Lees dan snel verder.

Meegaan met het seizoen

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk en daarom gaan we mee in het heerlijkste assortiment dat het seizoen ons biedt. Hiermee zorgen we ervoor dat u altijd kunt genieten van de lekkerste vis. Vis is ontzettend veelzijdig en kan voor ontzettend veel verschillende gerechten worden gebruikt. Van oesters en kaviaar tot de oer-Hollandse maatjes haring. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor heerlijke vissalades, vispizza’s, vismaaltijden of warme gebakken vis. Kortom, een ruime keus! Neem snel een kijkje in ons assortiment.

Het Begin van Vishandel van Nunen

Kwaliteit sinds 1938

Vishandel van Nunen is opgericht in 1938 door Tinus van Nunen. In deze periode voor de oorlog had Nederland te maken met een flinke crisis, maar dat hield Tinus niet tegen om de stap te wagen. Met een startkapitaal van 50 gulden schafte Tinus een bakfiets aan en werd de onderneming geboren als rijdende viswinkel. Door de oorlog kwam de visaanvoer en de vishandel stil te leggen, maar dit weerhield hem niet. Vlak na het einde van de oorlog trouwde Tinus met Rika en gingen ze samen verder met de onderneming. Terwijl Tinus zijn verkopen deed met de rijdende viswinkel, verkocht Rika vis vanuit hun woonhuis dat tevens als opslagplaats diende. Na jaren vis aan huis te hebben verkocht hebben Tinus en Rika in 1950 de eerste winkel geopend, waar we nu nog steeds op zijn gevestigd.

De bakfiets, over ons
De bakfiets van Tinus van Nunen, hiermee ging hij van deur tot deur om de verse vis te verkopen.
De oude winkel over ons
De oude winkel, wij zijn nog steeds gevestigd in het pand waar Tinus en Rika van Nunen al die jaren geleden in begonnen zijn.

Gedurende de jaren werd de winkel steeds verder aangepast en uitgebreid. De zaak is in 1983 overgenomen door hun zoon John en met hem kwamen vele vernieuwingen voor de winkel. Zo werd de winkel in 1987 rigoureus verbouwd en in 2007 weer helemaal vernieuwd met een breder en moderner assortiment. Eind 2019, vlak na het overlijden van John, is de winkel overgenomen door Nick Tom.

De inzet en passie voor het vak zijn voor Nick net zo belangrijk als zijn voorgangers. “Alles versbereid in eigen keuken en van de hoogst mogelijke kwaliteit.” Topservice staat bij ons zeer hoog in het vaandel en we verwelkomen u daarom graag in onze winkel.

Bronnen: “Goud van Breda” uit 2008

Volg ons ook op social media! Hier posten wij meerdere malen per week: Aanbiedingen, visfeitjes, recepten en meer! Neem snel een kijkje.

Vishandel van Nunen

Haagweg 159
4812 XC Breda

Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag: 9:00 - 18:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Logo Vishandel van Nunen

Contact

Telefoonnummer: 076 521 0145
E-mail adres: info@vishandelvannunen.nl

Let op! E-mails worden niet dezelfde dag gelezen.
Voor bestellingen graag even bellen.

© 2021 Vishanden van Nunen • Site gemaakt door Scroll With It